De kamers, prijzen en reserveren

Scroll down for prices and direct contact. *De tarieven in het laagseizoen kunnen (vooral doordeweeks) afwijken, informeer hier zeker naar als u in de winter/laagseizoen wilt boeken.

Centraal maar toch rustig gelegen op 2 min lopen van de bakker, de hema en de andere winkeltjes. En schuin tegenover het plein met de restaurantjes. Op 4 min lopen van de Oosterschelde en de jachthaven.  Prachtige fiets en wandelomgeving direct vanuit de voordeur. Unieke tips (we houden zelf erg van lekker eten en leuke plekjes), fiets, wandel en pontjes routes liggen voor u klaar.

Op de eerste verdieping aan de voorkant van het pand bevinden zich de twee ruime B&B kamers, met uitzicht op het autovrije centrum en het Havenpark. De B&B heeft een aparte opgang/trap en eigen deel van het huis, en is dus zowel voor de gasten als voor ons fijn privé.

De Suite kost in t laagseizoen  €120,-* zonder ontbijt en heeft n ruime open badkamer met ligbad, een hemelbed en bankjes voor t raam.

De Roze Kamer  (waar dus niks roze meer te vinden is) kost in t laagseizoen  €95-* zonder ontbijt en heeft een ruime privébadkamer op de gang.

Wilt u graag bij ons logeren met ontbijt dan kan dat natuurlijk ook. De Witte Suite kost dan €145,-*per nacht in het weekend en €140,– doordeweeks. De Roze Kamer €115,-*. Boekt u op de dag zelf graag alsnog een ontbijtje dan is dit  € 15,90 p.p.

*Van 1 juni t/m 1e week september en in vakanties/feestdagen  kost de Suite €130,- zonder ontbijt of  €159,– voor twee personen met ontbijt. In deze periode  boeken we vanaf 2 nachten graag een mooie kamer voor u. Alleen via rechtstreekse boeking (slapen@detheetap.nl of telefoontje).

* Van 1  juni t/m 1e week september en in vakanties/feestdagen kost de Roze Kamer €99,- zonder ontbijt of €120,- voor twee personen met ontbijt. In deze periode boeken we vanaf 2 nachten graag een mooie kamer voor u. Alleen via rechtstreekse boeking (mail of telefoontje).

Voor contact en rechtstreekse boekingen zie: reserveren 

Families Voor een derde persoon ( dit past/ vooral fijn in de Witte Suite) zetten we graag een bed bij. Dit extra bed kost 25,– inclusief ontbijt (en 17,50 voor een kind onder de 10 jaar). Voor een tweede kindje onder de 5 jaar hebben we een gratis kinderbedje.

Op beide kamers zijn wijnglazen, kopjes, nespressoapparaat en waterkoker aanwezig. Het uitgebreide ontbijt is beneden in de theegallery. Er is ook een privé- dakterras voor de B&B kamers waar je heerlijk een boek kunt lezen met een  kop thee of glas wijn.