De kamers, prijzen en reserveren

Centraal maar toch rustig gelegen op 2 min lopen van de bakker, de hema en de andere winkeltjes. En schuin tegenover het plein met de restaurantjes. Op 4 min lopen van de Oosterschelde en de jachthaven. Op 2 min fietsen van het leukste café van Schouwen Duiveland de Gekroonde Suikerbiet.  Prachtige fiets en wandelomgeving direct vanuit de voordeur. Unieke tips (we houden zelf erg van lekker eten en leuke plekjes), fiets, wandel en pontjes routes liggen voor u klaar.

Op de eerste verdieping aan de voorkant van het pand bevinden zich de twee ruime B&B kamers, met uitzicht op het autovrije centrum en het Havenpark. De B&B heeft een aparte opgang/trap en eigen deel van het huis, en is dus zowel voor de gasten als voor ons fijn privé.

De Witte Suite kost €110,-* inclusief ontbijt en heeft n ruime open badkamer met ligbad, een hemelbed en bankjes voor t raam.

De Roze Kamer  (waar dus niks roze meer te vinden is) kost €90,-* inclusief ontbijt en heeft een ruime privébadkamer op de gang.

Direct bij ons (zonder airbnb) reserveren kan ook zie reserveren 

Wilt u graag bij ons logeren zonder ontbijt dan kan dat natuurlijk ook. De Witte Suite kost dan €95,- per nacht en De Roze Kamer €75,-. Boekt u op de dag zelf graag alsnog een ontbijtje dan is dit  € 12,50 p.p.

*De tarieven in het laagseizoen kunnen afwijken, informeer hier zeker naar als u in de winter wilt reserveren. * Van mei t/m augustus zijn de kamerprijzen €5,- per kamer hoger.

Families Voor een derde persoon ( dit past vooral fijn in de Witte Suite) zetten we graag een bed bij. Dit extra bed kost 15,- inclusief ontbijt (en 9,- voor een kind onder de 10 jaar). Voor een tweede kindje onder de 5 jaar hebben we een kinderbedje.

Op beide kamers zijn wijnglazen, kopjes, nespressoapparaat en waterkoker aanwezig. Het uitgebreide ontbijt is beneden in de theegallery. Er is ook een privé- dakterras voor de B&B kamers waar je heerlijk een boek kunt lezen met een  kop thee of glas wijn.